Wednesday, 15 October 2014

Segmen Bloglist November 2014 By AdeLine

Hi there!

The best thing about blogger : para blogger yang friendly dan sentiasa support blogger yang lain.

So, why not?

Dah lama aku tak join segment macam ni. Blog lama selalu ikut. This is the first segmen for nabihahsuriana.blogspot.com. Yeay~ *clap clap clap*

Dear blogger out there, katasapot? Jom lah join!



*Klik pada banner untuk join*
Tamat pada : 30 Oktober 2014


Nabihah.

7 comments:

  1. Haii,singgah sini!
    Selamat bersegmen ya! Saya join jugak segmen ni,hihi ;)
    Btw,saya suka blog ni. Cantik dan simple ↖(^ω^)↗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi fatanah.

      saya pun suka blog awak yg simple, whitey suci.. hehe.. yet cantik. Blog simple mcm orang nya eh? huhu. Ni blog baru sya, memg agak simple (bkan agak, memg ponn :'D)

      Rajin-rajin lah singgah sini ya. ;)

      Delete
    2. Hai hai...
      Memang pun... saya pun jenis yg suka simple2 ni,hehe...

      Insyaallah saya akan selalu singgah sini (´・ω・`)

      Delete
  2. Thanks nabihah join segmen adeline
    selamat bersegmen & good luck!!
    support blogger baru!

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah followsini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete