Sunday, 9 November 2014

Liebster Award #2

Hi there!




Tagged again. Whew~

But this time is quite differ from the previous award. Well, I'm gonna answer these questions but I will not tag anyone. Memang best kan main jawab-jawab soalan macam ni right? Ehehe =p

Oh, before I start, I was tagged by Norhafizah Ahmad Zuraidi (Naz).Thank you dear. ^^

Okay, here goes everything:-


1. apa yang awak suka buat?
Online. Main game. Berangan =p

2. apa warna kegemaran awak, berikan sebab.
- Oh, I love pink so much because its a cute and feminine color as womanist to feminist.

3. apa cita-cita awak, dan tugas apa yang paling best berkaitan dengan cita-cita awak itu.
- Business woman and chef. The best thing about being business woman is you working by yourself: no boss. Your business, so your way lah! Hehe. The best thing about chef is because I can cook all day long. I love to cook by the way :)

4. barang apa yang awak suka shopping?
- suka shopping makanan dan ingredients. hehe. Selain itu, I guess cosmetics..?

5. siapa bestfriend awak, dan apa sikap yang menarik pada dia bagi awak?
- My only biological lil sister. Sebab dia akan sentiasa mendengar apa yang saya cerita, dan tidak akan judge, and she always 'there' for me. Oh, we also share almost everything :) 

6. awak lebih selesa keluar shopping, lepak, dinner, lunch dengan siapa?
- Family and friends. And love too!

7. dalam banyak-banyak hari, hari apa awak suka. sebab?
- Hari cuti. Sebab boleh rileks-rileks tanpa memikirkan task dan kerja.

8. saya lebih suka dengan ....?
- family, kawan, kucing dan my boyfriend (if you refer as person)
-kopi suam

9. saya suka berjalan dari berlari kerana....?
- low cardiovaskular. Haha. Sebab tak penat lah! =p

10. saya suka waktu hujan kerana.....?
- sejuk dan best tidur

11. apa yang menarik sepanjang awak hidup?
- dapat apa yang di inginkan like result yang bagus, hadiah dan juga kekasih. hehe =p

So, done! Thanks again Naz. 
Jangan lupa tag saya lagi kalau ada award ya!
Much love. xoxo







*Jangan lupa letak URL blog anda selepas comment ^w^

No comments:

Post a comment