Tuesday, 30 December 2014

Short Update

Hi there!

Short update.

-Banyak kerja, tapi terpaksa pending sebab masalah yang tidak boleh di elakkan. 
-Selesai bank in duit collection dan kirim chocolate untuk member.
-Tunggu kek dihantar untuk surprise birthday adik
-Malam ni family plan nak makan ramai-ramai kat rumah makcik
-Pada masa yang sama, kawan-kawan ajak lepak, makan dan main tukar-tukar hadiah.

Rasa nak kerat badan jadi dua.

Lama dah tak spend time ngan family. Lagi pun, every year tak pernah miss celebrate birthday adik.
Tapi nak juga lepak ngan kawan, specially lepak ngan Azizul.

-Belum beli hadiah lagi
-Tak tahu kek di delivery jam brapa. Balik kerja jam 5.30. 

-Body pun sakit-sakit.
-Tongsel/ susah nak makan.


Rasa ada je tak kena. Macam something wrong somewhere tapi tak tahu apa. Ntah kenapa kepala aku rasa serabut sangat.

Please wish me luck and awesome fine :'D

Wish you Happy New Year in advance. Have a blast last hours of 2014.



Xoxo. Love,






*Jangan lupa letak URL blog anda selepas comment ^w^

No comments:

Post a comment